Bukkejagt

Mon ikke de fleste jægere holder af jagten på den elegante og fascinerende buk. Uanset om det gælder forårsjagten eller brunstjagten kan du i Polen møde masser af god bukkejagt, stor gæstfrihed og ikke mindst nyde samværdet med dine jagtkammerater på de spændende og hyggelige bukkejagter.

Vi tilbyder primært 3 typer af bukkejagt; Bukkejagt til en fast pris inkl. 3 eller 5 bukke uanset størrelse, Bukkejagt med fastpriser pr. nedlagt buk og endelig bukkejagt med max. pris pr. nedlagt buk.

Vi skal meget gerne være behjælpelige med at finde det rigtige revir til dig, så kontakt os endelig og lad os hjælpe med at arrangere dine næste bukkejagt.

Brunstjagt på Kronhjort

Fantastisk, fascinerende og stærk vanedannende! Præcist sådan er brunstjagten på Kronhjort og mange jægere prioritere at jage og nedlægge kronhjort på bunstjagten.

Kvaliteten på de polske hjortetrofæer er generelt god og vi kan på en lang række revirer tilbyde trofæer mellem 5-10 kg, hertil en del revirer der jævnligt præsentere trofævægte på endnu større hjorte. Vi kan derfor tilbyde brunstjagt på Kronhjort der passer præcist til dit behov og budget.

Vi tilbyder brunstjagt på kronhjort til fastpris, prisliste og til max. priser.

Drivjagt

En drivjagt i Polen er masser af action, drivende hunde, mange skud og vildt der præsenterer sig hurtigt for skytterne. En drivjagt er også hyggeligt samværd og godt med røverhistorier.

Drivjagterne på vores revirer er valgt efter gode erfaringer med såvel jagten, vildttæthed og organisation. Der er som regel 12-15 deltagere på en drivjagt, men vi har også enkelte drivjagter med op til 20 deltagere, helt afhængigt at det enkelte revirs størrelse, organisation og forventning til afskydning.

Uanset om du ønsker en drivjagt til en fast kendt pris eller med vores meget attraktive forenklede prisliste på drivjagter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vil meget gerne hjælpe med at sammensætte din næste drivjagt i Polen.

Vi tilbyder også enkle såkaldte samledrivjagter, hvilket betyder at du ikke behøver at finde et helt hold af jægere, men kan tilmelde dig selv eller en mindre gruppe af gode jagtkammerater. Der er på en samledrivjagt altid en rejseleder med fra Selected Hunting Tours.

Brunstjagt på Dåhjort

Jagten på Dåhjort i brunsten efterspørges af flere og flere jægere og med god grund.

Fornuftige trofæer og rimelige priser, er nogle af nøgleordene på en polsk brunstjagt på Dåhjort. Vi tilbyder Dåhjort til såvel fastpris som prisliste, helt efter dit ønske.

Der er sædvanligvis rift om pladserne på Dåhjort, hvorfor vi opfordrer dig til at være hurtig med dine ønsker. Til gengæld vil vi gøre alt for at opfylde dem!

Selected Hunting Tours • Murervej 2 • DK-8300 Odder • +45 2926 2723 • +45 3092 9390 • CVR 41120576 • Rejsegarantifond reg. 3261