“…Selected Hunting Tours arrangere jagtrejser til udvalgte destinationer og revirer, hvor kvaliteten på jagt og organisation, vildttæthed og indkvartering er velkendt – og til fornuftige priser…”

Bukkejagt!

Vi har mange gode revirer  i Polen. Mindre bukke, mellembukke eller stærke bukke, Polen har det hele.

Du kan tage på bukkejagt til fastpris pr. nedlagt buk, bukkejagt med max. pris eller en fast pris for hele jagten inkl. 3 eller 5 bukke – du bestemmer.

Se mere om vores mange gode revirer under ‘Rejsemål’.

Brunstjagt på Kron- og Dåhjort

Brunstjagten på kron- og Dåhjort er og bliver fantastisk. Vi råder over mange revirer der levere stærke brunsthjorte, sæson efter sæson.

Om du ønsker at nedlægge en kronhjort på 6 kg, 7 kg, 8 kg eller endnu større hjort, hjælper vi dig gerne med at findet det revir der passer til dine forventninger og dit budget.

Nå det gælder Brunstjagten på Dåhjort i oktober, kan du på en række af vores revirer nedlægge den gryntende Dåhjort med trofævægt på 2,5 – 3,5 kg.

Se vores gode fastprispakker, ligesom du kan vælge at nedlægge Dåhjorte på en gradueret prisliste.

Driv- og bevægelsesjagt

En drivjagt er masser af action i selskab med gode jagtvenner. Drivende hunde, vildt der passere hurtigt til skytterne og gemytligt drilleri mellem deltagerne er nogle af de ingredienser der kendetegner en god drivjagt.

Vi råder over gode og velkendte revirer, hvor vi kender organisationen, vildttæthed og indkvarteringen til bunds. Se vores meget attraktive graduerede priser på et prislistearrangement eller vælg en drivjagt med fast pris. Dét er helt dig valg.

Se også vores bevægelsesjagter i Tyskland. God organisation og  vildt der bevæger sig langsomt frem til skytterne, er nogle af de ting en bevægelsesjagt i Tyskland er kendt for.

Klassisk fuglejagt

Masser af fugle i luften, dedikerede drivere og velafrettede apportører, alt sammen det der kendetegner en klassisk fasan- eller andejagt i Danmark.

Vi tilbyder en række jagter på veldrevne jagtrevirer, hvor kan nyde det gode samværd, svære skud og godmodigt drilleri med dine jagtvenner.

Vi kan arrangere fasanjagter med 300 eller flere fugle på paraden og vores andejagter leverer typisk 100 – 200 fugle på paraden.

Ønsker du et sådan arrangement, så tag endelig fat i os. Disse jagter hurtigt booket, så går du med tanken om en sådan dag med klassisk fuglejagt så kontakt os.

Selected Hunting Tours • Murervej 2 • DK-8300 Odder • +45 2926 2723 • +45 3092 9390 • CVR 41120576 • Rejsegarantifond reg. 3261